Brezplačna posvetovalnica s strokovnjakom

             

Posvetovalnica s strokovnjakom omogoča bolnikom in njihovim najbližjim, da se v pozitivnem okolju pisarne Združenja L&L ter v krogu zdravnika in največ 7–10 udeležencev še bolj poglobljeno informirajo in posvetujejo o vseh odprtih vprašanjih, morebitnih strahovih ter o vsem, kar so morda pozabili vprašati zdravnika v ordinaciji ali na oddelku. Posvet traja okvirno dve uri. Prav tako se lahko v okviru takšne posvetovalnice ob strokovni podpori posvetujejo tudi bolniki in svojci med seboj, kar pripomore h kakovostnemu prenašanju izkušenj zdravljenja in okrevanja.Prednost Posvetovalnice s strokovnjakom je oseben pristop, naravnan na potrebe udeležencev posamezne posvetovalnice.


Od novembra 2012 redno izvajamo tovrstne posvetovalnice, ki  jih prostovoljsko vodijo zdravniki hematologi in drugi zdravstveni strokovnjaki. Vsakič so udeleženi bolniki in svojci zelo veseli zdravnikovih nasvetov in sproščenega pogovora z njim. Posvetovalnice prirejamo običajno enkrat mesečno, poleg hematologov bomo k sodelovanju povabili strokovnjake s področij, kot so npr. psihološka podpora, nega in prehrana.Udeležba na posvetovalnici je brezplačna. Posvetovalnica je na voljo tako članom Združenja L&L kot tudi tistim, ki niso člani Združenja.


Informacije o terminih posvetovalnic in strokovnjakih, ki bodo vodili posamezno srečanje, si preberite na spletni strani www.limfom-levkemija.org ali preverite po telefonu na telefonski številki 040 240 950.