POSTANI PODPORNIK

Podpirajte nas pri projektih in aktivnostih, namenjenih pomoči bolnikom in njihovim svojcem, osveščanju o zgodnjemu odkrivanju bolezni, zdravljenju in okrevanju, prizadevanjih za najsodobnejše oblike odkrivanja in zdravljenja bolezni ter prizadevanjih za ustrezne prostorske razmere za zdravljenje ter prizadevanjih za posodabljanje medicinske opreme.


Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L


Povšetova 37, 1000 Ljubljana

TRR pri NLB: 0205 6025 6928 596

Davčna številka: 29028302 

NAMENITEV DELA DOHODNINE


Če želite prispevati k podpori bolnikom z limfomom, levkemijo, plazmocitomom in drugimi krvnimi boleznimi, katero nudi Združenje L&L s svojimi številnimi dejavnostmi za bolnike, Vas vabimo, da namenite del dohodnine v ta namen; Uporabite obrazec za namenitev.


Davčna zakonodaja omogoča fizičnim osebam (zavezanci) razporeditev 0,5 % svoje dohodnine v splošno koristen namen. Zavezanci so osebe, ki pričakujejo, da bodo prejeli informativni izračun dohodnine. Namenitev vas nič ne stane, saj sicer sredstva ostanejo v državnem proračunu, lahko pa pomembno pomaga pri financiranju splošno koristnih dejavnosti, ki jih izberete vi.


Del dohodnine namenite Združenju L&L tako:

natisnete in izpolnite obrazec za namenitev ter ga oddate po pošti na naš naslov: Združenje L&L, Dunajska 106, 1000 Ljubljana.


Vabimo vas, da k namenitvi dela dohodnine in izpolnitvi obrazca povabite tudi svojce, prijatelje in znance.


Obrazec lahko oddate tudi preko spletne aplikacije eDavki ali pisno ali ustno na zapisnik pri davčnem uradu. Več informacij lahko dobite na naši telefonski številki 040 240 950.

Že vnaprej hvala, če se boste odločili za podporo našemu Združenju L&L! 


Vaša odločitev za namenitev dela dohodnine za dejavnosti Združenja L&L nam veliko pomeni, saj se že vrsto let trudimo z različnimi programi in projekti pomagati bolnikom in svojcem pri soočanju z boleznijo, pri življenju z njo in v času okrevanja po bolezni. Zavzemamo se za najsodobnejše oblike odkrivanja in zdravljenja bolezni, za nova zdravila in za varne prostore zdravljenja. Poskušamo kritično a korektno vplivati na zdravstveno politiko, da bi bila bolj prijazna do bolnikov. Zavzemamo se tudi za boljšo informiranost širše družbe o boleznih in o njihovem pravočasnem odkrivanju. Obstoj in delovanje Združenja L&L, v katerem smo vsi aktivni člani prostovoljci, je odvisno od donacij in sponzorskih sredstev.


Lepo povabljeni k namenitvi dela dohodnine!


Kristina Modic,

predsednica

 

Datoteke

NAMENITEV DELA DOHODNINE 2 izvoda za tisk.pdf 77.0KB 10. Nov 2014 15:17