16.06.2017
Na voljo so vsa gradiva z majske KML konference (v angleškem jeziku)

Kot smo poročali konec maja, je letošnja mednarodna konferenca 'KML Horizonti 2017' postregla z zanimivimi informacijami, rezultati novih kliničnih študij in dobrimi obeti za prihodnost zdravljenja bolnikov s kronično mieloično levkemijo (KML).

 

Obveščamo vas, da so na spletni strani sedaj dostopna predstavitvena gradiva ter video posnetki vseh predavanj z omenjene konference. Vse gradivo, pisno in zvočno, je v angleškem jeziku.       

 

Gradiva in posnetke si lahko ogledate tako, da izberete spodaj navedeno povezavo; odpre se vam spletna stran 'CML Horizons 2017' v angleškem jeziku, kjer najdete program predavanj s konference. Ob vsakem naslovu predavanja lahko izberete besedo 'PDF' in se vam prikaže predstavitveno gradivo v PDF obliki, ali pa izberete 'Video Webstream' in se vam prikaže video in zvočni posnetek predavanja sočasno s posameznimi prosojnicami predstavitve - podobno kot da bi spremljali predavanje v sami dvorani. Vabljeni k ogledu:

 

http://www.cmladvocates.net/132-cmlhorizons/768-cml-horizons-2017-learn-share-grow-presentations-photo-gallery-and-web-streams-now-available